Wat doen wij voor u?

Energieplan op maat

Zonnepanelen, ledverlichting, optimaal gebruik en teruglevering van door u zelf geoogste stroom? Solar Injection maakt voor uw woning of bedrijfspand een energieplan dat is toegesneden op uw wensen en op uw situatie.

Vakkundige installatie

Solar Injection zorgt ervoor dat uw complete energiesysteem tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Op basis van het energieplan zorgen wij voor een vakkundige installatie van A tot Z.

 

Ook wel eens gedacht aan een privé-oplaadpunt voor uw elektrische auto?

Solar Injection kan zo’n oplaadpunt integreren in uw energieplan.

Zonnepanelen

Solar Injection monteert zonnepanelen op hellende èn op platte daken. Wij beginnen met de onderconstructie. Daarna monteren wij de zonnepanelen op de onderconstructie, plaatsen de omvormer en zorgen voor de solar bekabeling van de zonnepanelen naar de omvormer. Vervolgens leggen wij de bedrading aan voor de netspanning van de omvormer naar de meterkast. Ook de aansluiting met de groepenkast en de eventuele uitbreiding daarvan wordt door ons verzorgd

 

LED-verlichting

Bij zuinig omgaan met energie hoort ook de toepassing van LED-verlichting, vooral bij grotere projecten als winkelruimten, showrooms en ateliers. Solar Injection kan LED (of de overgang naar LED) een plaats geven in uw energiesysteem, zodat niet alleen de opwekking van energie maar ook het gebruik ervan wordt verduurzaamd..

Energieopbrengst en teruglevering

Met voldoende zonnepanelen op uw dak kunt u uw jaarlijkse energieverbruik in zijn geheel zelf opbrengen, of het nu om een woonhuis gaat of om een bedrijfsgebouw. Bent u een bedrijf en produceert u met uw zonnepanelen meer energie dan u verbruikt, dan kunt u met het regionale energiebedrijf afspraken maken over de teruglevering van uw stroom en over de vergoeding die u daarvoor krijgt. Zo kunt u uw investering voor een groot deel terugverdienen.

 
 

Nazorg en garantie

Als het hele plan is uitgevoerd en alles is geïnstalleerd, dan testen wij de volledige installatie uitgebreid voordat deze aan u wordt opgeleverd. Daarna volgen wij de installatie zo mogelijk nog een periode online zodat eventuele storingen direct bij ons worden gemeld en kunnen worden verholpen. Voor de zonnepanelen en omvormers geldt de normale fabrieksgarantie.